Peter Simon Samospráva

Diskusné fórum s kandidátmi na primátora Rožňavy: Študentov zaujímala ich budúcnosť v meste

Zaujímavé otázky a ešte zaujímavejšie odpovede. Počas viac ako hodinového diskusného fóra sa stretli študenti a kandidáti na post primátora mesta. V diskusii odzneli zaujímavé otázky a odpovede.

Ilustračný obrázok k článku Diskusné fórum s kandidátmi na primátora Rožňavy: Študentov zaujímala ich budúcnosť v meste
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok poobede sa na radnici konalo diskusné fórum s kandidátmi na post primátora mesta Rožňava. S myšlienkou prišli členovia Študentského parlamentu v Rožňave. Cieľom podujatia bolo zo strany študentského parlamentu osloviť mladých ľudí a občanov mesta Rožňava, a vzbudiť v nich záujem o aktívnejšie zapájanie sa do spolupráce so samosprávou a o dianie v našom meste. Na úvod sa stručne prítomným predstavili kandidáti ale aj študentský parlament. Potom sa na rad dostali zaujímavé otázky zo strany študentov a občanov mesta na nosnú tému, ako vnímajú súčasnú situáciu rožňavskej mládeže.

Počas hodinového fóra sa kandidáti na post primátora vyjadrovali k danej téme a zaujímavým otázkam. V mnohých názoroch a odpovediach sa kandidáti zhodovali a skonštatovali, že mládeži chýba dostatočná iniciatíva v záujme o správu mesta. Študentov zaujímali témy, ako budúcnosť kina v Rožňave, odchod mladých ľudí z Rožňavy a spomenutá bola aj aféra hovorcu mesta.

Prinášame vám videozostrih niektorých vyjadrení z daného diskusného fóra a želáme príjemné sledovanie.

Diskusné fórum s kandidátmi na primátora Rožňavy
1
Galéria
Diskusné fórum s kandidátmi na primátora Rožňavy
7
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM