Peter Simon Kultúra

Deň detí s Tašizábavou: Aha, aký program vás čaká

Gemerské osvetové stredisko v Dome tradičnej kultúry Gemera pripravuje celodenné multižánrové podujatie. Pozrite si program ;)

Ilustračný obrázok k článku Deň detí s Tašizábavou: Aha, aký program vás čaká
Zdroj: Dnes24.sk

“Myslím, že slovíčku Tašizábava deti veľmi dobre rozumejú, keďže projekt TAŠÍKOVO – Rozprávkový Košický kraj sme v regióne už niekoľkokrát prezentovali,“ hovorí riaditeľka Gemerského osvetového strediska Helena Novotná.

Ako ďalej dodala, tešia sa, že vo vynovených priestoroch Domu tradičnej kultúry Gemera privíta Taši práve na Deň detí svojich malých kamarátov. “Pripravené sú rozprávkové bytosti – Vodník, Gróf a Grófka a tvorivé aktivity, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale niečo sa aj naučia, súťažia, tvoria, skúmajú, jednoducho robia niečo veselé, zároveň poučné a zmysluplné,“ dodáva Novotná.

Zistili sme, že deti čaká množstvo nevšedných a kreatívnych aktivít, ako tvorivé dielne Šikulkovo, Cverničkovo, Hlavolamovo, veselé Vodníkovo, Astrokútik, či Fotokútik s kráľovskými kostýmami aj Nonstop kino v sále, oddychová zóna na čítanie Tašiho príbehov. “Srdečne pozývame nielen škôlkárov a školákov, ale aj rodičov, ktorí chcú spolu so svojimi ratolesťami prežiť tento výnimočný deň,“ dodala na záver riaditeľka Gemerského osvetového strediska Helena Novotná.

Podujatie Deň detí s Tašizábavou sa uskutoční v pondelok 1. júna 2015 v čase od 8:30 do 15:00.

Foto: GOS

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM