Peter Simon Správy

Čo našich čitateľov zaujalo najviac? Pozrite si najčítanejšie články celého týždňa

Urobte si rýchly spravodajský prehľad. Prinášame vám články z Rožňavy, ktoré našich čitateľov počas tohto týždňa zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Čo našich čitateľov zaujalo najviac? Pozrite si najčítanejšie články celého týždňa
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Podujatie, ktoré chytá za srdcia mnoho Rožňavčanov.

Ako každý rok, aj teraz všetci spoločne pomohli niekomu, kto to potrebuje. Tento rok to bol Nicolasko Deméň z Rožňavy. Vyzbieraná suma z dobročinnej akcie bola venovaná rodičom zdravotne postihnutého chlapčeka s Downovým syndrómom, nakoľko náklady na liečenie resp. rehabilitáciu sú veľmi nákladné.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Rožňavčania si užívajú prvé jarné dni ako sa patrí!

Teplé počasie, prechádzky, hry priamo v centre mesta, osviežujúca zmrzlina a dobrá nálada. Toto všetko si užívali na námestí aj Rožňavčania. Zimu a sychravé dni vystriedalo príjemné slnečné počasie a Rožňavčania sa vybrali do ulíc na prechádzky. Ich pravidelnou zastávkou je aj pešia zóna na Námestí baníkov.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Rozruch na rožňavskom gymnáziu

Počas prestávky sa druháčka Michaela hrala s mobilom. Keď si ho po chvíli položila vedľa seba, telefón z ničoho nič začal horieť a dymiť. To, čo nasledovalo potom nečakal asi nikto. Telefón po krátkej chvíľke úplne zhorel, zostalo z neho len nepoužiteľné torzo.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Rožňavská veža bude svietiť v jednej farbe!

Rožňavské Občianske združenie Rehamenta sa zapojí do celosvetovej kampane Rozsvieťme to na modro. V súvislosti so snahou upriamiť pozornosť svetovej verejnosti na problematiku autizmu vyhlásila Organizácia spojených národov práve 2. apríl za Svetový deň povedomia o autizme.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Béreš, Majerčák a Fusko po mestskom okruhu

Trate v uliciach Rožňavy lemovali stovky nadšencov rally. Na prvom mieste je zatiaľ Čech Pavel Valoušek a druhé bral Rožňavčan Tomáš „Srnka“ Ondrej. Pozrite si, ako prví desiatky fotiek, videozostrih a exkluzívne vyjadrenia tesne po mestskom okruhu.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Titulná foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM