Martin Károly Rôzne

Chuck Norris v Žiari! Takto sme ho načapali...

Šokovaní ľudia, podlomené kolená, spoločné foto. Centrom Žiaru nad Hronom sa prechádzal v jeansoch a v klobúku. No niektorí pozorní obyvatelia v ňom aj tak okamžite spoznali americkú filmovú hviezdu Chucka Norrisa! Nám sa s ním podarilo urobiť rozhov

V Žiari nad Hronom sa nám podarilo stretnúť Chucka Norrisa. Samozrejme, skutočný Chuck sa k nám nepresťahoval. Reč je o pánovi Miroslavovi Bohuslavskom (46). Už pri prvom pohľade na tohto sympatického pána si všimnete, že sa nápadne ponáša na svetoznámeho herca, seriálového rangera, Chucka Norrisa.

[color=#cc0000]­[size=12]Podob­nosť si nepripúšťa[/si­ze][/color] Ryšavé strnisko, jeansy, dlhé kožené kabáty a klobúky. Toto všetko Miroslav obľubuje. Má 46 rokov, dve deti a vnučku, je šťastne ženatý a žije úplne rovnako ako väčšina ľudí. Človek by ale pri stretnutí s ním, oblečenom v takomto „outfite„ len ťažko uveril, že nekráča popri filmovej hviezde. On však svoju podobnosť s Chuckom razantne odmieta.

[blockquote]No pri otázke, či ho už niekto na ulici oslovil s tým, že vyzerá ako Chuck, odpovedá kladne. „Áno, občas mi to ľudia hovoria, hlavne priatelia a rodina.“ Miroslav priznal, že úsmevných zážitkov, keď ho niekto prirovnal k Chuckovi, zažil už niekoľko. „Raz k nám na chalupu prišiel priateľ mojej netere, ktorý so mnou chcel dokonca spoločnú fotku,“ spomína s úsmevom.[/bloc­kquote]

[color=#cc0000]­[size=12]Rocker telom aj dušou[/size][/co­lor] Bojové umenie síce náš „Chuck“ neovláda tak dobre ako skutočný, neporaziteľný televízny hrdina, no povahu „drsňáka„ v sebe nezaprie. Jeho záľubou je rocková muzika, country a chalupárčenie. Voľné chvíle trávi Miroslav so svojou rodinou na chalupe, pri grilovačke a dobrej rockovej hudbe.

To, či sa Miroslav naozaj podobá na Chucka Norrissa, posúďte sami.

Lucia Svitková

ziarsky Norris
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM