Peter Simon Rôzne

"CHIO a FRENKY" s novým videoklipom: Motorová píla, krv a doriadené tváre, FOTO a VIDEO

Chio & Frenky vydávajú po krátkej pauze prvý videoklip z chystaného albumu. Na natáčanie si zvolili opustenú budovu, ktorá výsledku dodáva tú pravú atmosféru. Pozrite si ich nový počin.

Ilustračný obrázok k článku "CHIO a FRENKY" s novým videoklipom: Motorová píla, krv a doriadené tváre, FOTO a VIDEO
6
Galéria

Rožňavský rapper Christián „CHIO“ Hedmeg sa pustil s „Frenkym“ pred časom do nového albumu. Svetlo sveta uzrel aj ich nový videoklip k piesni Očista. Na záberoch aj motorová píla, krv a zbrane. Pozrite si, čo chalani napokon vytvorili.

Jeden zo zainteresovaných mladíkov, Christián „CHIO“ Hedmeg, prezradil, že po krátkej pauze je to ich prvý videoklip z nového, chystaného albumu. „Naši fanúšikovia sa môžu od nás tešiť na nové veci, no teraz sme si pre nich pripravili čerstvú lahôdku, ktorá je vlastne Introm,“ hovorí Chio.

Pozrite si ich videoklip v našej galérii. Nájdete ho pod článkom.

Ich videoklip sa natáčal v Rožňave. O zábery a strih sa postaral Arogant z Nitry. Hudbu robil CreativeBeatz z Lučenca a pieseň sa nahrávala v štúdiu v Čani. „Pieseň je na tému očista. Každý si to môže zobrať ako chce. Nejakú extra výpovednú hodnotu, alebo nasilu myšlienku s ponaučením sme do tohto netlačili. Je tam proste dobrá hudba, dobrý rap, a to je základ,“ hovorí rapper.

Na klipe vidieť aj dokaličené tváre interpretov a jednej dievčiny. „O vizáž sa postarala Bianka Štefanková, ktorá v klipe aj zahrala. Videoklip sa točil v opustenej budove v mestskej časti Rožňava Baňa. Tento videoklip je v poradí druhý, kde vystupujeme ako duo Frenky & Chio. Sponzoring a catering klipu zastrešil Irish Pub, za čo ďakujeme,“ povedal na záver Christián „CHIO“ Hedmeg.

Zdroj: YouTube.com
Obrazom: Natáčanie videoklipu, rapper Chio
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM