Peter Simon Správy

Budete vedieť ako prví: Kedy otvoria rožňavské kúpalisko?

Slnečné lúče začínajú priostrovať a všetci sa tešíme len na jedno – kedy sa zrelaxujeme na slniečku, či osviežime v bazénoch. Zisťovali sme, kedy kúpalisko v Rožňave otvorí svoje brány.

Ilustračný obrázok k článku Budete vedieť ako prví: Kedy otvoria rožňavské kúpalisko?
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Sezóna navštevovania kúpalísk onedlho vypukne. A ináč tomu nebude ani v našom meste.

Slnečné lúče začínajú priostrovať a všetci sa tešíme len na jedno – kedy sa zrelaxujeme na slniečku, či osviežime v bazénoch. Preto sme si už teraz posvietili na termín otvorenia kúpaliska v našom meste. Ako nás informoval riaditeľ Technických služieb mesta Rožňava, Mikuláš Gregor, kúpalisko v tomto roku otvorí svoju bránu verejnosti v sobotu, 23. júna 2018 o 9:00 hod. ráno.

„Bazén začíname napúšťať dva týždne pred otvorením a voda by sa mala zohrievať týždeň, aby mala primeranú teplotu a v súčasnosti už prebiehajú prípravy drobných opráv na kúpalisku, kosenia areálu, takže tieto veci už momentálne začíname vykonávať,“ uviedol pre Rožňavu 24.sk Mikuláš Gregor.

Pre plavcov je k dispozícii klasický 50 m dlhý bazén, ale aj detské bazény.

Areál ponúka aj príjemné prostredie pre oddych a občerstvenie. Keď vás omrzí plávanie, pustiť sa môžete do hrania golfu na mini ihrisku, basketbalu, volejbalu i tenisu. „Nosiť so sebou netreba nič, všetky športové potreby sa dajú požičať,“ dodal na záver Gregor.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM