Peter Simon Rôzne

Bohatá galéria: Momentky z osláv v Plešivci

Plešivec zažil oslavy aké dávno nie. Okrem rôznych sprievodných podujatí nechýbalo kopec zábavy a chutného jedla.

Ilustračný obrázok k článku Bohatá galéria: Momentky z osláv v Plešivci
Foto: Štefan Szkokan / Zdroj: Dnes24.sk

Počasie návštevníkom prialo a napokon všetko vyšlo podľa predstáv. Pre tých najmenších boli pripravené zábavné aktivity v areáli kultúrneho domu a samozrejme nesmel chýbať folklórny program, či odovzdávanie cien starostky obce.

V priebehu troch dní nesmel chýbať bohatý kultúrny program a rôzne špeciality. Okrem toho sa však prišli ukázať aj motorkári, či majitelia veteránov. „Podujatie začalo v piatok podujatiami pre deti základných škôl a predstavovaním knihy Plešivec…potulkami dejinami Plešivca. V sobotu sa konalo oficiálne zahájenie Dní obce Plešivec, kde nechýbal slávnostný sprievod za účasti folklórnych súborov a pozvaných vzácnych hostí. Na pódiu za kultúrnym domom vystupovali žiaci základných škôl z obce ale aj hostia z maďarského mesta Alsózsolca a tiež členovia mládežníckeho folklórneho súboru Borostyán a detského folklórneho súboru Kincskereső,“ spresnila informácie starostka obce Iveta Šušánová.

Ako dodala, na podujatí nechýbala ani tvorivá dielňa, predaj remeselníckych výrobkov a vo večerných hodinách vystúpenie skupiny Sexit a ďalší deň skupiny Harmony band. „Dni obce sme ukončili omšou v miestnom reformovanom kostole,“ dodala starostka Plešivca.

Pozrite si v našej galérii množstvo momentiek, ktoré zachytávajú priebeh Dní obce Plešivec.

Môže vás zaujímať: Svetlo sveta uzrela nová kniha: Vzácne fotky poslali aj Plešivčania

Obrazom: Dni obce Plešivec
71
Galéria
Foto: Štefan Szkokan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM