Peter Simon Kultúra

Blíži sa víkend, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi: Podujatia, na ktoré odporúčame si v Rožňave vyraziť

Blížiaci sa víkend so sebou prináša v Rožňave akcie rôzneho druhu. My vám prinášame niekoľko tipov na podujatia, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa víkend, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi: Podujatia, na ktoré odporúčame si v Rožňave vyraziť
Zdroj: TASR

Rok na Gemeri

Slávnosti zvykov a obyčají plné spevu, tanca, hudby, remesiel a rodinnej atmosféry sa uskutočnia v dňoch 18. až 21. novembra 2015. Tohtoročný festival sa začína už v stredu 18. novembra a bude obohatený o rôzne sprievodné aktivity, keďže aj tohto roku sa dočkal inovatívnych zmien. Bohatý sprievodný program pre deti ale aj pre dospelých sa uskutoční v Dome tradičnej kultúry Gemera.

STANICA ZOO alebo ZA VŠETKO MÔŽE DAVID BOWIE – 2. premiéra

Píšu sa 80. roky 20. storočia a Berlín sa len tak hemží drogovými dílermi a mladými narkomanmi. Jedná sa o skutočný príbeh trinásťročnej Christiane Very F., ktorá prepadla svetu drog až k ťažkej závislosti na heroíne a všetkému, čo s ním súvisí. Druhá premiéra predstavenia je naplánovaná na 20. novembra 2015 so začiatkom od 19:00 hod. na doskách divadla ACTORES.

STAR WARS PARTY

TIMES CLUB Rožňava Vás pozýva pred uvedením kultového filmu STAR WARS – Sila sa prebúdza na jedinečnú intergalaktickú párty, kde návštevníkov čakajú hlavný hrdinovia najnovšieho filmu STAR WARS. Hlavným hosťom večera bude DJ MANO z Maďarska, suport rezident clubu DJ PEET. Čaká vás tiež čapovanie alkoholu priamo do úst od hrdinov v kostýmoch a veľa šialených okamihov a jedinečných fotiek s hrdinami filmu naživo priamo v clube! Akcia sa uskutoční v piatok od 20:00 hod.

Kino Apollo

22. november 2015 od 16:00 hod. film Rango, animovaný, rodinný, USA, 2011, 107 min, MP, 2 €. Réžia: Gore Verbinski, Hudba: Hans Zimmer. Strhujúca animovaná pocta klasickému westernu. Poctivá rodinná zábava s dostatkom akcie a priehrštím vydareného humoru. Oscar za najlepší animovaný film roka.

Minimaratón 2015

Už tradičné podujatie v našom meste, ktoré sa zameriava na pomoc iným. To je 5. Minimaratón 2015. Príďte zažiť deň plný zdravého pohybu a pomôžte. Vstupné na podujatie je šesť eur. Výťažok zo vstupného bude tentoraz použitý na pomoc iba troj ročnému Lukáškovi Vaisovi z nášho mesta. Akcia sa uskutoční 21. novembra 2015 v priestoroch Radnice so začiatkom od 12:30 hodiny.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM