Peter Simon Kultúra

Rockovo-metalový festival Wallow Open Air už tento piatok: Pozrite si kompletné info!

Už tento piatok sa v Rožňave, v už dobre známom areáli Rakwa Music Clubu na Námestí baníkov 35, uskutoční prvý ročník Wallow Open Air Festivalu. Pod holým nebom 19. júna vystúpia rockovo-metalové kapely zvučných mien.

Ilustračný obrázok k článku Rockovo-metalový festival Wallow Open Air už tento piatok: Pozrite si kompletné info!
Zdroj: Dnes24.sk

Tešiť sa môžete okrem poriadnej nádielky gitarových sól či rytmických bicích aj na sprievodné podujatia, dobre vychladené pivko, ktoré osvieži v týchto horúcich dňoch a samozrejme aj na klobásky, guláš a iné špeciality.

Na festivale Wallow Open Air vystúpi headliner zo Serede, kapela Metropolis, v ktorej hrá známy gitarista Jimi Cimbala či bubeník Michal Chrenko, ktorého môžete poznať či už zo Superstar, Hlasu Česko-Slovenska alebo Eurovízie.

Ďalším účinkujúcim, ktorý sa predstaví pod holým nebom, je rožňavská kapela Renaissense, ktorú domácemu publiku netreba zvlášť predstavovať. Spomenieme však obrovský úspech, ktorý sa tento rok skupine podaril. Kapela Renaissense si totiž zahrá na legendárnom festivale Wacken Open Air a to s takými zvučnými menami, ako je Judas Priest, Dream Theater,alebo Europe. Tento festival mimochodom navštevuje zhruba 80-tisíc ľudí. „Je to prvý ročník, takže som sám zvedavý ako to dopadne, keďže tam nie som len ako hudobník, ale spolu organizátor akcie. S kapelou Renaissense odohráme náš bežný playlist, ktorý už naši fans dobre poznajú, ale je možné, že pridáme nejakú tú novinku,“ informoval nás Ľubomír Sentpetery.

Na pódiu v Rožňave 19. júna vystúpi aj kapela Crea Cage pochádzajúca z Gelnice. Ide o nový projekt skúsených muzikantov, ktorí koketujú s nu-metalom, moderným rockom či alternatívou a snažia sa poslucháčovi ponúknuť originálny zvuk, do ktorého dávajú svoje srdce. Nechýba im energia, precíznosť a motivácia.

Festival otvorí o 19:00 hod. ďalšia domáca skupina Disaster, ktorá hrá thrash a hardcore. Festivalový areál sa však otvára už o 16:30 hod., kedy zároveň začína registrácia do súťaže v stolnom futbale. Štart súťaže je naplánovaný na 17:00 hod., pričom sa bude hrať na dvoch stoloch súčastne. Registrácia do súťaže je 5 eur. Odmeny pre prvých troch sú nasledujúce: 1. miesto: fľaša Jack Daniels, 2. miesto: konzum v hodnote 10 eur a 3. miesto: CD Renaissense.

Čo sa týka vstupného, do 19:00 hod. môžete vstúpiť za skvelé 4 eurá, po 19:00 je vstupné 6 eur.

Hracie časy kapiel:

  • 19:00 – 19:40 – Disaster
  • 20:00 – 20:45 – Crea Cage
  • 21:05 – 22:00 – Renaissense
  • 22:30 – Metropolis

Foto: FB Metropolis

Renaissense, Crea Cage, Metropolis
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM