Alexandra Kolínská Krimi

Bitka v rómskej osade: Troch mladíkov obvinili zo zločinu zabitia!

Bitka v rómskej osade nezostala bez následkov. Zo zločinu zabitia obvinili troch mladíkov, ktorí podľa polície spôsobili mladému mužovi (†25) z Medzeva zranenia, na následky ktorých zomrel.

Ilustračný obrázok k článku Bitka v rómskej osade: Troch mladíkov obvinili zo zločinu zabitia!
Zdroj: Webnoviny.sk

V utorok sme vás informovali o smrti mladého Medzevčana (†25), ktorý zomrel na následky ťažkého opuchu mozgu pri vnútrolebečnom krvácaní v dôsledku zlomeniny lebečnej klenby a spodiny. Zadržaní boli traja tínedžeri, na základe vyšetrovania ich polícia obvinila zo zločinu zabitia.

„Obvinení Pavol B. (17), Zoltán P (16) a Dávid B. (18) v noci z 24. na 25. júla v rómskej osade pred miestnym pohostinstvom, po predchádzajúcej hádke fyzicky napadli 25-ročného muža, ktorému spôsobili zranenia na následky ktorých dňa 25. júla zomrel. Obvinený Pavol B. bol na základe príkazu na zatknutie dodaný do ÚVV a ÚVTOS v Košiciach. Obvinení Zoltán P. a Dávid B. boli umiestnení v cele policajného zaistenia s návrhom na ich väzobné stíhanie,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na 7 až 10 rokov, u mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM