Peter Simon Iné športy

Bedmintonový víkend Rožňavčanov: V Spišskej Belej sa darilo, v Košiciach nie

Bedmintonový víkend sa pre hráčov a hráčky z Rožňavy začal celkom dobre. V sobotu sa zúčastnili na turnaji v Spišskej Belej a v nedeľu v Košiciach. Prečítajte si, ako sa darilo zmiešaným družstvám, ale aj jednotlivcom.

Ilustračný obrázok k článku Bedmintonový víkend Rožňavčanov: V Spišskej Belej sa darilo, v Košiciach nie
Zdroj: Dnes24.sk

Dospelí z bedmintonového družstva KGB Rožňava v zložení Baška Takáčová, Miška Mazurková, Peter Hricovíny, Domino Zlatoš, Martin Füleky a Ladislav Šimon, odohrali v sobotu veľmi dobre 4. kolo 3. ligy zmiešaných družstiev dospelých, oblasť východ, v Spišskej Belej. „Predbežne sme si udržali v 3. lige tretie miesto. V 5. kole, v domácom prostredí, sa budeme snažiť toto postavenie vylepšiť,“ povedal Oskar Lörinc. Ako nás ďalej informoval, družstvo KGB Rožňava veľmi dobre reprezentovali aj mladí Jardo Čiško a Paťka Francisková, ktorí na turnaji GP A U13 v Prešove zahrali výborne. Spolu v mixe skončili na 3. mieste.

Výsledky turnaja v Spišskej Belej

  • KGB Rv B – MŠK Slavoj Sp. Belá 7:1
  • KGB Rv B – VEVA Huncovce 6:2
  • KGB Rv B – BK Sabinov 6:2

Trochu menej úspešné pokračovanie bedmintonového víkendu bolo v nedeľu, keď sa družstvo dospelých KGB Rožňava A v zostave Davidesku Metalesku Binder, Juraj Ďuri Polačko, Rasťo Garaj, Filip Lörinc, Patrik Šimon, Stela Repková a Lenka Lenči Puškášová zúčastnilo 3. kola II. ligy zmiešaných družstiev dospelých, oblasť východ, v telocvični v Košiciach. „I keď sme vo všetkých zápasoch prehrali, nebola hra až tak zlá. Čo je ale oveľa horšie, už na začiatku pri svojej prvej dvojhre sa dosť škaredo zranil Juraj Ďuri Polačko, čo sa dosť prejavilo aj na psychike našich hráčov. Všetci mu prajeme skoré uzdravenie a skorý návrat na kurty,“ uviedol Oskar Lörinc. Na záver povedal, že podľa ostatných výsledkov si ale aj napriek prehrám v nedeľu udržali priebežné 5. miesto v tabuľke.

Výsledky turnaja v Košiciach

  • SOTX Košice – KGB Rožňava A 6.:2
  • KBC Košice- KGB Rožňava A 8 :0
  • PBA Prešov- KGB Rožňava 5 : 3

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM