Radka Deckerová Basketbal

Chlapci v ťažkých bojoch pod košmi: Aďo Hanzlik zhodnotil zápasy v Žiline

Kadeti cez víkend cestovali na dvojzápas do Žiliny. V sobotu si zmerali sily s Victoriou Žilina a v nedeľu ich čakal silný súper Academic Žilina.

Ilustračný obrázok k článku Chlapci v ťažkých bojoch pod košmi: Aďo Hanzlik zhodnotil zápasy v Žiline
Zdroj: Dnes24.sk

Victoria Žilina – BK ŠPD Rožňava 66:61

V sobotu sme opäť v oslabenej zostave cestovali do Žiliny kde na nás čakal vyrovnaný súper proti ktorému sme doma neuspeli. Jednoznačne sme im to chceli oplatiť avšak začiatok zápasu ako obvykle nám ušiel. Nie a nie skórovať a súper premieňal všetko. Vybodovali si 16 bodový náskok ktorý udržovali celý zápas, nedarilo sa nám otočiť priebeh zápasu. V siedmej minúte poslednej štvrtiny sme však naplno zapli motory a z rozdielu sme začali ukrajovať. Stiahli sme to až na 3 body lenže po chybe v útoku sme sa sami pripravili o možnosť streliť vyrovnávajúcu trojku.

Academic Žilina – BK ŠPD Rožňava 106:70

Na druhý deň nás čakal asi najsilnejší článok východnej skupiny – Academic Žilina. Už od začiatku zápasu bolo jasné kto bol na ihrisku lepším tímom a aj napriek našej snahe sa nám s tým nepodarilo veľa urobiť. Dvaja reprezentanti SR v základnej zostave boli takmer nebrániteľní aj keď v tretej štvrtiny sme ich nepúšťali do veľkých šancí skórovať. Aj z takýchto zápasov si treba niečo vziať a ďalej na sebe makať aby boli výsledky lepšie.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM