Peter Simon Krimi

AUTENTICKÉ ZÁBERY: Zásah hasičov pri požiari rodinného domu!

V utorok v nočných hodinách bol hasičom nahlásený požiar rodinného domu v obci Slavošovce (okres Rožňava). Po príchode na miesto udalosti zo strechy šľahali plamene. Hasiči sa s červeným kohútom pasovali v plnom nasadení.

Ilustračný obrázok k článku AUTENTICKÉ ZÁBERY: Zásah hasičov pri požiari rodinného domu!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Včera približne okolo 21:00 hod. bol na operačné stredisko hasičov nahlásený rozsiahli požiar rodinného domu v obci Slavošovce. Na miesto udalosti sa okamžite po nahlásení vybrali hasiči z Dobšinej a na pomoc boli privolaní aj dobrovoľníci zo Slavošoviec. Ako nám prezradil veliteľ zásahu Michal Macko, požiar rodinného domu hasilo približne 15 príslušníkov, z toho štyria príslušníci OR HaZZ Dobšiná a ostatní boli dobrovoľníci. „Hasebné práce pozostávali s lokalizácie ohniska, rozoberania strešnej konštrukcie a následné dohasovanie ohnísk požiaru vysokotlakovým prúdom vody,“ uviedol veliteľ zásahu Michal Macko. Ako dodal na mieste zasahovali hasiči na štyroch vozidlách.

V noci z utorka na dnes horela aj strecha rodinného domu v obci Brzotín. Hasiči rýchlym zásahom značne uchránili väčšinu domu. Zasahujúci hasiči potvrdili, že príčinou požiaru bolo nadmerné opotrebenie vykurovacieho telesa.

Pozrite si autentické zábery požiaru rodinného domu v obci Slavošovce.

Požiar domu v Slavošovciach 24.03.2015
1
Galéria
Požiar domu v Slavošovciach 24.03.2015
8
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM