Ľubomír Hudačko Od Vás

Autentické zábery profesionálneho vodiča: Aha, ako to vyzeralo na ceste!

Myslel si, že je na ceste, skôr to však vyzeralo ako kdesi na zimnom štadióne. Vodiči to napriek chýbajúcemu snehu na vozovkách pri vyčíňaní počasia nemávajú ľahké. Presvedčil sa o tom aj profesionálny šofér Bohuš, ktorý so svojou Aviou mal na ceste výrazný problém. Šmýkalo sa na nej ako na ľade.

Ilustračný obrázok k článku Autentické zábery profesionálneho vodiča: Aha, ako to vyzeralo na ceste!
Zdroj: Dnes24.sk

Takýmto podmienkam na ceste v utorok okolo obeda v úseku z Dobšinej do Rejdovej čelil profesionálny vodič Bohuš spolu so svojím závozníkom na Avii cestou z Dobšinej do Rejdovej. Na úseku od odbočky na Vyšnú Slanú až po Rejdovú bola podľa neho cesta ako zrkadlo. „Nebolo tam nič posypané a to ani keď sme išli smerom tam a ani keď sme išli cestou naspäť,“ povedal o svojom nepríjemnom zážitku Bohuš.

Ten musel mať pri šoférovaní na danom úseku poriadne oči na stopkách. Vyčíňanie počasia totiž z vozovky urobilo nebezpečnú šmykľavku. „V zákrutách mi auto ťahalo bokom a keď išlo nejaké vozidlo oproti, radšej som zastal, aby sme sa nezrazili,“ dodáva profesionálny vo­dič.

Bohuš so svojím závozníkom sa rozhodli cestu vyskúšať na vlastných nohách. Ako to nakoniec vyzeralo? Veď si to pozrite v krátkom videu, ktoré nakrútili :)

Aha, ako to vyzeralo na ceste
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM