Radka Deckerová Krimi

Ako zo zlého filmu: Rado (26) si lup viezol na fúriku

Do neobývaného domu v Rochovciach sa podľa polície vlámal Radoslav (26). Dnu sa dostal vďaka páčidlu, ktoré si so sebou priniesol. Potom ukradol veci, ktoré mu padli do oka. S ich odvozom veľmi nešpekuloval. Ukradol aj fúrik a pokojne si na ňom lup o

V septembri tohto roku sa do priestorov neobývaného domu v Rochovciach podľa mužov zákona vlámal Radoslav a to železným páčidlom. „Následne prešiel do priestorov pivnice, odkiaľ odcudzil čerpadlo na vodu a fúrik. Potom prešiel do domu a odtiaľ odcudzil drevenú lavicu. Z neuzavretej drevárni, ktorá je v záhrade rodinného domu odcudzil kovovú konštrukciu cirkulára a 7 ks vlnitých pozinkovaných plechov,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Radoslav potom všetky veci podľa polície naložil na fúrik a odtlačil ich až domov. „Odcudzené plechy, konštrukciu z cirkulára a ponorné čerpadlo ešte toho istého dňa odpredal do výkupne železa v obci Štítnik za sumu 21 eur a peniaze použil na vlastnú spotrebu. Odcudzený kovový fúrik a drevenú lavicu zaistili u neho policajti. Majiteľovi spôsobil celkovú škodu vo výške 435,– eur. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie“ prezradil A. Szabó.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM