Peter Simon Kultúra

Akcie na prelome mesiacov v Rožňave: Vyberajte z našich tipov

Už nemusíte vyhľadávať najlepšie akcie v Rožňave po internete. My vám ich dávame do pozornosti v našom prehľade. Výber je rozmanitý.

Ilustračný obrázok k článku Akcie na prelome mesiacov v Rožňave: Vyberajte z našich tipov
Zdroj: TASR

65 rokov existencie rožňavskej knižnice

26. až 30. september 2016 od 8:00 hod., Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave

Výstava fotografií o knižnici, od jej vzniku po súčasnosť, pod názvom „65 rokov čítate s nami“, ktorá sa koná pri príležitosti 65. výročia vzniku Okresnej knižnice v Rožňave sa uskutoční v priestoroch Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave, Lipová ul. č. 3 v rámci výpožičných hodín. Výstava potrvá do 6. októbra 2016. Vstup je voľný.

Historické fajky

26. až 30. september 2016 od 8:00 hod., Galéria Baníckeho múzea v Rožňave

Banícke múzeum v Rožňave a Východoslovenské múzeum v Košiciach pripravili výstavu Historické fajky, ktorá je umiestnená v priestoroch Galérie Baníckeho múzea na Námestí baníkov. Výstava potrvá do 31. októbra 2016.

Spevácke domy na Gemeri

29. september 2016 od 19:00 hod., Hostinec Buzgó, Krásnohorská Dlhá Lúka

Neďaleko nášho mesta v malebnej dedine Krásnohorská Dlhá Lúka sa uskutoční toto podujatie vôbec po prvýkrát. Všetci milovníci hudobného folklóru si vo štvrtok 29. septembra 2016 o 19:00 hod. prídu na svoje v priestoroch hostinca Buzgó. Organizátor Gemerské osvetové stredisko po prvýkrát organizuje spevácky workshop, ktorý bude zameraný na vokálne techniky a prípravy, spracovanie piesňového materiálu a jeho interpretácia.

LATINO PÁRTY

30. september 2016 od 21:00 hod., Times club, Rožňava

Pravá LATINO PÁRTY aká tu ešte v Rožňave nebola. EUSEBIO je kubánsky spevák žijúci už na Slovensku, ktorý nás zavedie do pravej latino párty v TIMES clube. Čakajú Ťa najväčšie hity leta na živo. Support REASON, DJ PEET, REXOR. Vstupné 2 eurá.

Narodeninová oslava na strelnici

1. október 2016 od 15:00 hod., Park Strelnica, Rožňava

Príďte si do krásnej prírody v našom meste užiť poriadnu dávku zábavy a hudby. Park Strelnica oslavuje svoje prvé narodeniny. Organizátori sa poriadne pripravili a nevynechali ani deti. Už od 15:00 hod. si na svoje prídu tí najmenší. Nebude chýbať ani člnkovanie. Následne program pokračuje až do nočných hodín. Prvý 50 pív zdarma. Špecialitky z grilu samozrejmosťou. Do tanca zahrá skupina EXIT.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM